Ik heb garnalen en kabeljauwfilet en ga er een lekkere maaltijd van maken met pasta
in een romige saus ..hmmmmmmm word weer een echt maaltje waar ik niet genoeg van zal krijgen
Staat ook vlug op tafel
2 ons kabeljauwfilet
bakje garnalen 150gram
2 sjalotjes
2 tenen knoflook
1 Spaans pepertje
flesje kookroom of gewone room
citroensap
harissa
zongedroogde tomaatjes
1 tablet zoutarme kippenbouillon
tapenade van tomaat
Italiaanse gedroogde kruiden
Gerookte paprikapoeder.
Macaroni of andere pasta
olijfolie om te bakken
We gaan beginnen,
ui knoflook en peper fijn snijden en aanbakken in de wok met olijfolie
Pan water opzetten voor de pasta,als het kookt de pasta in het kokende water ,kijk op de verpakking hoelang het koken moet
ik doe er een zoutarme bouillontablet bij
Vis in blokjes snijden,besprenkelen met citroensap en peper
Vis meebakken en doe er een mespunt harissa bij
als de vis gaar is zongedroogde tomaatjes en tomatentapenade erbij
Goed doorroeren en dan de garnalen er door heen scheppen (degene die ik heb zijn al gegaard,zijn garnalen rose dan zijn ze al gekookt))
Flesje room erbij
Italiaanse kruiden toevoegen thym en rozemarijn
En je kan natuurlijk altijd nog zelf kruiden toevoegen wat je lekker vind ,maar ik denk dat er genoeg inziit
ook door het halve potje zongedroogde tomaten.....wel zelfgemaakt
Als de macaroni gaar is en afgespoeld met koud water kan het in de pan met vis en saus .
lekker door elkaar scheppen en goed warm laten worden
zongedroogde tomaten uit de ovenKlik hier
Nog een groene salade erbij met zongedroogde tomaatjes ,en dan kunnen we aan tafel
EET SMAKELIJK