Een paar keer per jaar verkoopt mijn supermarkt waar ik bijna dagelijks kom meervalfilets
En zo gauw het in de koeling ligt ben ik er als de kippen bij om wat mee te nemen ,heerlijk zoetwatervisje met veel smaak.
Vandaag maak ik er een combi van met kabeljauwfilets ,omdat het ook mijn laatste visje was en voor 2 personen net te weinig ,met een lekker romig mosterdwijnsausje
is dat smullen
Wat hebben we nodig voor 2 personen
1 meervalfilet bijna 2 ons
2 ons kabeljauwfilet
paneermeel
50 gram geraspte kaas
sap halve citoen
witte peper
Italiaanse kruiden Verstegen Napoli
knoflookpoeder
peterselie
olijfolie
1 zongedroogd tomaatje
aluminiumfolie
oven voorverwarmen op 150 graden
Kabeljauwfilet bak ik even in olijfolie ,nadat ik het gekruid heb met citroensap peper en wat knoflookpoeder,minuut of 4
de meervalfilet snijd ik in 4 gelijke stukken
en kruid die hetzelfde als de kabeljauwfilet
Paneermeel,met geraspte kaas en de overige kruiden bij elkaar in een kom doen
In een ovenschaal alufolie neerleggen en daar leggen we een stukje meervalfilet op
daarbovenop de gebakken kabeljauwfilet half erop
dan weer de meervalfilet
de zongedroogde tomaat
Daar bovenop het mengsel kaas paneermeel kruiden
En we sprenkelen er wat olijfolie over
De schaal gaat de oven in voor een minuut of 10
Schaal uit de oven en je pakketje kun je zomet de alufolie op je bord neerleggen
Lekker met een sausje romige mosterdwijnsaus
Alle groenten smaken er lekker bij
Wij aten het met gemengde groente die ik gewokt had