pindasaus voor bij de wraps
1 spitskool
1 ui
2 tenen knoflook
1 lenteui
2 lepels geraspte kokos
1 lepel kerrie massala
halve citroen(sap)
ketjap, z/a klein scheutje
peper
koriander
2 runderbraadworsten...ik heb deze gekocht bij de Jumbo...minste zout in
olijfolie om in te bakken
4 wraps
en de sate saus
Vel van de braadworst af halen.
uien en knoflook fijn snijden en in de olijfolie glazig bakken
braadworst in stukjes erbij doen en op hoog vuur mee laten bakken
als het vlees gaar is alles even in een schaal doen
Weer wat olijfolie in de pan en we gaan de spitskool wokken in de pan ..de kruiden erbij en citroensap..proef tussendoor of er nog iets van kruiden bij moet ... wil je het pittiger kan er nog een Spaans pepertje worden toegevoegd
Als de spitskool gaar is het vleesmengsel er doorheen scheppen en de lenteui erover strooien.
ondertussen de wraps warmen in de magnetron.
sate saus is ook klaar.
en binnen een half uur staat er een lekkere maaltijd op tafel .
wij hebben gesmuld!!