Een mooi mals beenhammetje die ik zelf marineer en dan de oven in voor een mooi krokant korstje te krijgen
wat hebben we nodig ,dit beenhammetje is ongeveer een pond
Wat hebben we verder nodig
Honing
olijfolie
1 lepel zoutarme mosterd
peper naar smaak
halve theelepel mosterdzaadjes
Provinciale kruiden
mooi beenhammetje
Honing,olijfolie ,mosterd, en herbes de Provance, goed door elkaar roeren.
peper over het hammetje strooien .
Daarna het honingmengsel om het hele hammetje smeren
mosterdzaadjes erop en een uurtje laten intrekken
oven voorverwarmen op 200 graden .
Hammetje in ovenschaal in de oven schuiven .
de temperatuur dan op 175 grade.n
en per 100 gr. van je hammetje laat je het 10 min in de oven van 175 graden
Hammetje van 500 gram 50 min. in de oven
tussendoor nog een keer omdraaien.
Uit de oven nemen even wachten met aansnijden
Je kunt hem zo eten (naturel) of met een champignon roomsaus
En lekkerrrrrr!!