Champignons is gewoon heerlijk en we maken het vandaag een beetje anders ..als Tapa`s.,.lekker bij chiabatta brood en een salade
3 tenen knoflook fijn gesneden
1 Spaanse peper,heel fijn gesneden
1 bakje witte champignons
1 bakje kastanje champignons
1 kopje witte wijn
verse peterselie
zwarte peper en chilivlokken
en wat zoutarme aromat.
Olijfolie om te bakken en wat roomboter
Flinke scheut olijfolie in de pan en omdat het lekkerder is doe ik altijd zo`n 30 gram roomboter erbij ...Verhit het goed
Dan de knoflook met de peper even aanbakken niet laten verbranden
dag gaan we de champignons erbij doen ,goed omscheppen dat overal het knoflookmengsel doorheen gemengd word
peper en de rest van de kruiden erover heen strooien naar smaak.
Zijn de champignons bijna gaar de witte wijn er bij schenken even op hoog vuur ,de alcohol verdampt
na 5 min . zijn de champignons klaar ,peterselie erover heen strooien
En laten we er lekker van smullen..