Portobello gevuld ,het is heerlijk
Portobello smaakt niet als een champignon totaal niet
het smaakt vlezig een eigen smaak
Ik ga hem vullen en past zo bij een warme maaltijd
Voor 2 portobello`s hebben we nodig
2 portobello`s
2 tenen knoflook
1 sjalot
2 ons kipghakt
1 spaanse peper
100 gr spinazie
lente ui
3 walnoten
handje champignons
peper uit de molen
paprikapoeder
snuif chilipeper
thym
handje vers gesneden basilicumblaadjes
2 lepels ricotta
olijfolie
Ui ,sjalot ,peper fijn snijden ,gooi niet alle pitjes weg van de peper gerbuik een gedeelte
Gehakt rul bakken in de olijfolie ui knoflook en pepertje erbij
kruiden erbij en de champignons ook wat uit de portobello`s is gekomen want die hebben we uitgehold
Laat het gaar en bruin bakken en de laatste minuten de spinazie erbij en de noten fijn gehakt erbij
Oven voorverwarmen
Portobello`s zijn uitgehold en zetten we in een ovenschaal met wat olijfolie en strooien er wat peper in
de portobello`s kunnen gevuld worden
op elke gevulde portobello een lepel Ricotta bovenop
Beetje olijfolie eroversprenkelen
en dan kan de schaal de oven in voor 15 a 20 minuten.
En daarna lekker opeten .