Nieuwe KHA recepten komen op een nieuwe site .;https://koolhydraatbeperktafvallenzoutarm.jouwweb.nl/

Portobello gevuld ,het is heerlijk 

Portobello smaakt niet als een champignon totaal niet 

het smaakt vlezig een eigen smaak

Ik ga hem vullen en past zo  bij een warme maaltijd

 

Voor 2 portobello`s hebben we nodig

 

2 portobello`s 

2 tenen knoflook

1 sjalot

2 ons kipghakt

1 spaanse peper

100 gr spinazie

lente ui

3 walnoten 

handje champignons

peper uit de molen

paprikapoeder

snuif chilipeper

thym

handje vers gesneden basilicumblaadjes

2 lepels ricotta

olijfolie

 


Ui ,sjalot ,peper fijn snijden ,gooi niet alle pitjes weg van de peper gerbuik een gedeelte 

Gehakt  rul bakken in de olijfolie  ui knoflook en pepertje erbij 

kruiden erbij en de champignons ook wat uit de portobello`s is gekomen want die hebben  we uitgehold

Laat het gaar en bruin bakken en de laatste minuten de spinazie erbij en de noten fijn gehakt erbij

Oven voorverwarmen

Portobello`s zijn uitgehold en zetten we in een ovenschaal met wat olijfolie en strooien er wat peper in

de portobello`s kunnen gevuld worden

op elke gevulde portobello een lepel Ricotta bovenop 

Beetje olijfolie eroversprenkelen 

en dan kan de schaal  de oven in  voor 15 a 20 minuten.

En daarna lekker opeten .

 








Maak jouw eigen website met JouwWeb