Lekker!!! gezond!!vlug klaar!! en simpel!!!
Allemaal redenen om zo de groente te bereiden.
Vlees ;van alles smaakt erbij wij aten een Marokaanse stoofschotel erbij.
Neem groente en aardappeltjes (voorgekookte) zoveel als je denkt nodig te hebben
Broccoli
aardappeltjes
trostomaten
rode paprika
kruiden ;
peper
paprikapoeder
persillade (mengsel peterselie knoflook en ui gedroogd)
herbes de Provance of Italiaanse gedroogde kruiden
verse rozemarijn
Olijfolie
Oven voorverwarmen op 200 graden
Voorgekookte aardappeltjes wat kleiner snijden in partjes en even goed wassen en laten uitlekken
broccoli schoonmaken en in stukken snijden er mag best een stuk stronk aan blijven zitten
Paprikareepjes snijden
trostomaatjes aan de tak erbij
alles mooi in een ingevette ovenschaal leggen(olijfolie)
Kruiden erover strooien ,Verse rozemarijn als je die heb tussen de aardappels leggen.
Flink olijfolie erover sprenkelen ,niet te zuinig anders verbrand alles
en dan zet je de schaal in de oven ,
Tussendoor even de groenten en aardappelen 1 keer omdraaien
En na een half uur zijn je groente en aardappelen gaar en klaar en lekker gegrild
Vlees erbij en misschien nog een salade erbij
Eet smakelijk