Ik ben gek op inktvis en ben ondanks dat we tropische hitte hebben toch even naar de markt gefietst wel heel vroeg
Ja hij had gelukkig nog liggen ...wel zonder tentakels ..dat is jammer ,maar deze visboer krijgt de inktvis aangelevererd om calamaris te bakken
Maar dat wil ik niet vandaag een Griekse maaltijd met gevulde inktvis erbij
Het is vlug klaar ook deze vulling
wat gaat er in de vulling;
2 uien
3 tenen knoflook
wat cherrytomaten
geitenkaas
munt
peterselie
gedroogde oregano
zwarte peper
olijfolie
Alles snijden voor de vulling
ui knoflook bakken tomaatjes in vieren snijden en erbij en de gedroogde kruiden
op het laatst de geitenkaas en verse kaas erdoor scheppen
Droog de inktvissen en ga ze vullen met een lepel niet te vol de inktvis zet op
vastzetten met een satè prikker
olijfolie in de koekenpan
en op hoog vuur de inktvis aan beide kanten bakken
Totaal een minuut of 6 tot 8 minuten
De inktvis is dan gaar
Lekker genieten van je calamaris die je eet bij een Griekse maaltijd met tzatziki ,
koolsalade en gevulde paprika`s