Aardappeltje anders was toch altijd wel lekker,maar als je zoutarm moet eten is dat iets wat niet kan meer...tenminste de potten uit de winkel...we moeten er zelf wat op verzinnen
Ik ga het proberen voor 2 pers.
oven voorverwarmen op 180 graden
2 flinke aardappels
1 courgette
1 ui
2 flinke tenen knoflook
geraspte kaas in Emmentaler zit het minste zout ..0.64gr = 0.256 mgr natrium in.
100 ml slagroom
peper ,
gerookte paprika en
zoutarme aromat
aardappels schillen
alles in dunne schijfjes snijden ;ui aardappel en courgette
Ovenschaal invetten
De groente en aardappels in laagjes in de oven schaal leggen ,op elke laag wat knoflook en uien leggen en kruiden op strooien en een laagje geraspte kaas
Als laatste aardappels ,kaas en dan schudden we er de slagroom over
Aluminium folie over de schaal leggen en dan de oven in
50 a 60 min later is de aardappelschotel klaar.