Niet zo moeilijk ,maar wel lekker bij vlees, Indische balletjes bij de rijsttafel...je kunt hem pittig of wat zoeter maken, voor elk wat wils ..een dag van tevoren trekken de smaken in.
klein uitje heel fijn gesneden
2 tenen knoflook ook heel fijn snijden
1 Spaans pepertje
ketjap een lepel 0f 7 (zoutarme) daarna naar smaak nog wat toevoegen (persoonlijk vind ik de zoutarme ketjap van de Jumbo lekkerder als die van AH)
sap van halve citroen of limoen
gember..uit een potje en ook nog wat gembersap
voorjaars uitjes
citroensap
sesamolie
olijfolie voor aan te bakken
We gaan beginnen;
Uitje ,knoflook en pepertje fijn snijden en even aan bakken in
olijfolie
ketjap toevoegen en de gember en wat citroensap..klein scheutje sesamolie ...ruikt gelijk heel anders ...mmm
lente uitjes erbij ,vuur af en in een schaaltje doen
lekker bij verschillende soorten vlees en bami