Dit gerecht kun je zo pittig maken als jezelf wilt ,Heb je hele scherpe pepers zul je er aan 

1 genoeg hebben anders neem je er 2 

De èèn houd van scherp en de ander vind 1 peper al teveel..maar het gerecht hoort pikant te zijn

 

Voor 2 pers.

3 ons kipdijfilet

1 a 2 pepers

2 tenen knoflook

1 rode ui

stukje gember a 2 cm

4 a 5 tomaten

1 lepel Griekse yoghurt

half glaasje water

1 lepel citroensap

 halve theelepel korianderzaad

halve theelepel komijnzaad

halve theelepel kurkuma

zwarte peper uit de molen

flinke theelepel garam massala

verse koriander of peterselie

olijfolie

Ui ,knoflook ,Spaanse peper en gember heel klein snijden 

Kipfilet in blokjes snijden

tomaten in blokjes snijden

Olijfolie in de pan en langzaam  ui knoflook peper en gember aan fruiten 

laat het langzaam zacht worden

Kipfilet kruiden met de gedroogde kruiden...je mag wat extra  garam massala toevoegen of Oriëntaalse kruiden als je het lekker vind

De kipfilet  in de wok erbij en even goed meebakken

Tomaten erbij 

lepel yoghurt en het water citroensap

Roer goed door en laat het een minuut of 20 op half hoog vuur 

Het moet ook inkoken en dan zitten de heerlijke kruiden allemaal in de kip

Als de kip gaar is wat verse koriander of peterselie erover strooien..gedroogde koriander is ook goed als je geen verse  heb

Eet het lekker met Pakistaanse rijst en een Raita 

Veel plezier met deze Pakistaanse maaltijd





Maak een Gratis Website met JouwWeb