Het word weer eens tijd oor vis ,koolvisfilet ligt in de diepvries
Bij mij ligt nooit pangafilet of tialapiafilet in de diepvries ik vind het zo smakeloos
Koolvisfilet heb ik eigenlijk omdat je het zo makkelijk en vlug kan bereiden voor een ovenschaal lekker gevuld met van alles
dit keer had ik
2 koolvisfilet
1 paprika
1 stengel prei
handje champignons
1 ui en 2 knoflooktenen
spaanse peper
spercieboontjes (even koken van te voren)
wortel ,
bakje room
zachte geitenkaas
olijfolie om te wokken.
Oven voorverwarmen op 180 graden
alle groente klein snijden
Olijfolie in de wok en uien knoflook en spaanse peper even aan fruiten
paprika en champignons erbij
wat later de rest van de groente
kruiden; peper gedroogde Italiaanse kruiden
kneepje tomatenpuree uit tube
Room mengen met een klein lepeltje mierikwortel
en over de groente schenken
op smaak nog wat kruiden er bij doen
Op de bodem van de ovenschaal wat groente met saus
daar de ontdooide en droog gemaakte stukken vis leggen
en de rest van de groente erover heen
Bovenop wat zachte geitenkaas leggen...Vind je het een vreemde combinatie?
toch is het erg lekker
20 min in de oven tot de kaas gesmolten is op 180 graden....dan is de vis ook gaar
wat gebakken aardappeltjes erbij of rijst of pasta ..