De dag voor ik boodschappen ga doen kijk ik in de ijskast wat er allemaal nog over is en verzin er wat bij...(rondje door de ijskast noem ik het )
Koolvisfilet heb ik en nog verschillende groenten .het word een ovenschotel .
koolvisfilet
klein blikje tonijn
ui ,knoflook fijn gesneden en gesnipperd
paprika
courgette
peultjes
citroen
blik gepelde tomaten
tomaten pesto
Ovenschaal invetten en leg hierin de stukjes vis
kruiden met viskruiden en citroensap er bovenop komt blikje tonijn in olie
Ondertussen de oven aanzetten 180graden
als we gaan roerbakken
ui knoflook bakken in olijfolie
paprika er bij en de plakken courgette
Goed doorroeren oregano en rozemarijn toevoegen
dessert lepel rode pesto toevoegen en een blik tomaten toevoegen
lekker in laten koken.
En over de vis voorzichtig natuurlijk anders vliegt de tonijn van de koolvisfilet
en dat geeft nu net de lekkere smaak aan de witte vis
Geraspte kaas en Fetakaas erover niet teveel basilicumblaadjes erover tsrooien
En 15 min in de voorverwarmde oven
lekker met macaroni