Het is heerlijk en vliegensvlug klaar , je kunt het zo kruidig maken als je wilt.
Ik had bloemkool die nodig op moest.
maar met broccoli denk ik net zo lekker.
Wat heb je nodig voor 2 personen;
250 gram kipgehakt.
halve bloemkool..wat je in huis heb
1ui
2 tenen knoflook
1 gele Spaanse peper ( Wil je het niet zo scherp laat je hem weg)
2 theelepels kerriepoeder
gerookte paprikapoeder
peper uit de molen
oregano naar smaak
1 zoutarme groente bouillontablet
100ml room of kookroom
geraspte mozzarella
olijfolie
Basilicum blaadjes
Ui en knoflook heel fijn snijden en aanfruiten in de olijfolie.
Ondertussen bloemkool schoonmaken in kleine roosjes snijden en 10 minuten koken.
Kipgehakt erbij en bruin bakken ,pepertje kleingesneden erbij en de kerrie en de rest van de kruiden.
Macaroni erbij laat even meebakken en dan bouillon erbij tot alles ruim onderstaat ..laat het even goed doorkoken .
Zonder deksel op de pan.
Op de verpakking kijken hoe lang je pasta ongeveer koken moet eer het gaar is.
Op de helft van de tijd en de bouillon is goed ingekookt de room erbij en de geraspte kaas.
Macaroni gaar en vocht ingekookt de bloemkool erbij scheppen.
Wat gesneden basilicum erover en lekker eten.
Alles zit in de pan romige pasta met gehakt en groente ,
Volwaardige maaltijd.