Zondagse maaltijd en we hebben varkenshaas met een paddestoelen roomsaus en tagliatelli
het is een maaltijd waar je weinig fout bij kan doen en altijd lekker smaakt
Ik heb een grote varkenshaas die we met zijn tweeën delen.
Wat hebben we nodig
Ik heb een varkenshaas van bijna 4 ons
2 soorten paddestoelen;
kastanje champignons en oesterzwammen
ui en knoflook 2 tenen
kookroom
roomboter om in te bakken
peterselie,peper, Ras el Hanout (Marokaanse kruid wat bijna niet weg te denken is)
1 zoutarme bouillontablet ,
Versteegen zoutarme vleeskruiden
Water opzetten voor de Tagliatelli doe er een zoutarme bouillontablet in
vlees kruiden ,champignons snijden ui en knoflook.
Ui en knoflook aanbakken in de roomboter champignons erbij en lekker bakken kruiden erop
ondertussen de gekruide varkenshaas bakken in de roomboter
Het is een vlug klaar gerecht en ook alles is tegelijk klaar
Room kan ondertussen bij het paddenstoelen mengsel en alle peterselie erbij en nog op smaak brengen met peper en kruiden
In het kokende water is ondertussen ook de tagliatellie gaar (op de verpakking staat de kooktijd)
Alles klaar opdienen en lekker eten
Eet smakelijk.