Home; zoutarme recepten » feestelijk eten » salade Pericord Noir

Dit eet je natuurlijk alleen maar bij een feestje of kerst ...als je ook eens wilt zondigen

Want helemaal zoutarm is het niet 

En omdat het alleen maar regende de laatse dagen konden  we de eendeborst niet zelf roken..want dan word het wel zoutarm klaargemaakt..Nu kwam het uit de winkel

Er bestaat geen gerookt eten wat niet gezouten is ...dat is een zeldzaamheid

Maar het is kerst ,en is èèn van mijn favoriete gerechten en dan mag ik het eten

En ik wil niemand dit recept onthouden ..en misschien wil je het voor je familie eens maken.

Niet teveel   eten van de gerookte eendeborst.

 

 wat heb je nodig ..

gerookte eendeborst

eendeleverpate

rucolasalade 

ongezouten pistache noten

 

 

voor de dressing;

2 lepels walnotenolie 

1 kleine lepel honing

sap van halve sinaasappel

herbes de provance

witte peper

De gerookte eendeborstfilet een half uur van te voren uit de koelkast halen 

en de verpakking openen

Dressing maken van alle ingrediénten

Rucolla op de borden  de pistchanoten evn fijn hakken

eendeborstfilet erop  de pate erbij leggen

 Dressing erover schenken;  niet op de pate.

en afmaken met de pistachenoten.