Dit eet je natuurlijk alleen maar bij een feestje of kerst ...als je ook eens wilt zondigen
Want helemaal zoutarm is het niet
En omdat het alleen maar regende de laatse dagen konden we de eendeborst niet zelf roken..want dan word het wel zoutarm klaargemaakt..Nu kwam het uit de winkel
Er bestaat geen gerookt eten wat niet gezouten is ...dat is een zeldzaamheid
Maar het is kerst ,en is èèn van mijn favoriete gerechten en dan mag ik het eten
En ik wil niemand dit recept onthouden ..en misschien wil je het voor je familie eens maken.
Niet teveel eten van de gerookte eendeborst.
wat heb je nodig ..
gerookte eendeborst
eendeleverpate
rucolasalade
ongezouten pistache noten
voor de dressing;
2 lepels walnotenolie
1 kleine lepel honing
sap van halve sinaasappel
herbes de provance
witte peper
De gerookte eendeborstfilet een half uur van te voren uit de koelkast halen
en de verpakking openen
Dressing maken van alle ingrediénten
Rucolla op de borden de pistchanoten evn fijn hakken
eendeborstfilet erop de pate erbij leggen
Dressing erover schenken; niet op de pate.
en afmaken met de pistachenoten.
Maak jouw eigen website met JouwWeb