Ik wilde wat romigs maken vol van smaak met veel groente en vlees ,en onder het koken kwam dit er uit en lekker dat het was...meer als genoeg ik heb nog een maaltje over want ik wilde het maken met wat ik in huis had
Ik bespreek hier de pasta met saus
Voor 2 pers. ...is veel hoor;
250 gram pasta ,macaroni ,
1 gele paprika
1 courgette
1 tomaat
1 ui
3 grote tenen knoflook
rode of groene peper
half bakje zuivelspread
kookroom
It. gedroogde kuidenmix
peper
paprikapoeder
verse Thym
Oregano vers
peterselie
halve zoutarme groente bouillontablet
olijfolie en roomboter om te bakken
en 100gr geraspte kaas..Emmenthaler
heeft weinig zout in vergelijking met Hollandse geraspte kaas..
Ik koop het in Frankrijk ,misschien is het hier verkrijgbaar
Olijfolie en roomboter samen in de wok,we gaan voor romig als de boter uitgebruist is
Ui en knoflook en pepertje fijn gesnipperd erin en even aanfruiten
Kleingesneden paprika en courgette erbij en mee laten bakken
soeplepel bouillon erbij of heet water met de z/a/ bouillontablet
ondertussen het water voor de pasta op zetten,
als het kookt pasta er in en beetgaar laten worden
en daarna afspoelen met koud water.
Verder met de groente,als de groente gaar is de zuivelspread erbij de geraspte kaas
en de kookroom en alle kruiden
Alles goed doorroeren en de pasta er door heen schepppen
Lekker nog wat vlees erbij wij hadden er runderhamburgertjes bij
Ook lekker met doperwtjes door de romige macaroni en met pittig gebakken gamba`s
gamba`s bakken in olijfolie waarin veel knoflook met een pepertje is aangefruitg gamba`s erbij en bakken tot het een kleurtje heeft..naar wens nog grove chilipeper erover