Weer eens wat anders als lunch
een gevulde puntpaprika met spinazie en geitenkaas
vlug klaar, lekker en gezond.
voor 1 pers.
6 deelblokjes spinazie uit de diepvries
1 rode puntpaprika
1 teen knoflook
1 sjalot
2 rondjes geitenkaas
pijnboompitjes
witte peper
room of creme frache
Spinazie laten ontdooien
Oven 200 graden voorverwarmen
ui en knoflook in wat olijfolie aan fruiten ,spinazie erbij doen
peper erbij en scheutje room of creme frachè
pijnboompitjes er door heen roeren
Ovenschaal wat olijfolie indoen
Puntpaprika doormidden snijden, zaadjes eruit halen
helft in de ovenschaal de warme spinazie erin en de geitenkaas er bovenop
wat pijnboompitjes erover heen en de andere helft van de paprika erop.
beetje olijfolie er over sprenkelen
20 min. tot een half uur in de oven op 200 graden
Lekker lunchhapje ..