de dressing ;
1 dessertlepel honing
2 eetlepels walnotenolie
1 dessertlepel zoutarme mosterd
klein scheutje sinassap(vers) of jus`d orange
zwarte peper uit de molen
recept voor 1 persoon
1 struikje witlof
1 mandarijn
5 walnoten
klein handje amandelschaafsel
paar plakjes blauwschimmelkaas
1 stengel lente of bosui
Walnoten en amandelschaafsel even roosteren in een droge koekenpan
Witlof en lenteui klein snijden
Mandarijn pellen en nog een keer doormidden snijden
Kan gelijk bij de witlof
marinade maken en over witlof mandarijn mengsel uit schenken even goed omschudden
plakjes kaas afsnijden
Warme noten over witlofsalade en de plakjes kaas erop
Het is heel erg lekker
Je kunt het ook bij een warme maaltijd neer zetten als bijgerecht ,heb je vlees kun je de kaas weglaten
Ik zou zeggen eet smakelijk!!