Ik heb deze gevulde deeglapjes (gevuld met Buratta en garnalen) gekocht
Wie er zich aan wil wagen om het zelf te maken die mag..het van mij doen
Ik vind het zo wel zo makkelijk en maak er een lekkere saus bij
het zout wat erin zit is naturel van de garnalen en de Buratta (kaas)
Het is ook feestelijk eten met alles wat er doorheen gaat.
Bakje Mezzelune is voor 2 personen
bakje paddestoelenmix
150 gram garnalen
200 gram spinazie
2 tenen knoflook
1 rode ui
half bosje peterselie
pakje room
30 gram roomboter
zwarte peper uit de molen
Het gerecht is vliegensvlug klaar .zorg dat alles van tevoren gesneden is en
klaar staat voor het grijpen
Water opzetten voor de mezzelune
Let op de verpakking hoe lang het moet koken
Roomboter in een wokpan en ui en knoflook aanfruiten
champignons erbij in de pan en even aanbakken tot het gaar is
spinazie erbij laten slinken
room toevoegen naar wens
1 lepel water uit de pan van de pasta die er ondertussen in staat te koken
peterselie en zwarte peper toevoegen
Garnalen toevoegen en op het laatst de uitgelekte deegflapjes
heel voorzichtig in de pan en even voorzichtig door het mengsel scheppen
.zo vlug is het klaar.
EET SMAKELIJK !!!!