Nieuwe KHA recepten komen op een nieuwe site .;https://koolhydraatbeperktafvallenzoutarm.jouwweb.nl/


Ik heb deze gevulde deeglapjes  (gevuld met Buratta en garnalen) gekocht

Wie er zich aan wil wagen om het zelf te maken die mag..het van mij doen

Ik vind het zo wel zo makkelijk en maak er een lekkere saus bij 

het zout wat erin zit is naturel van de garnalen  en de Buratta (kaas)

Het is ook feestelijk eten met alles wat er doorheen gaat.



Bakje Mezzelune  is voor 2 personen

bakje paddestoelenmix

150 gram garnalen

200 gram spinazie

2 tenen knoflook

1 rode ui

half bosje peterselie

pakje room 

30 gram roomboter

zwarte peper uit de molen

 


Het gerecht  is vliegensvlug klaar .zorg dat alles van tevoren gesneden is en 

klaar staat voor het grijpen

 

Water opzetten voor de mezzelune

Let op de verpakking hoe lang het moet koken

Roomboter in een wokpan en ui en knoflook aanfruiten

champignons erbij in de pan en even aanbakken tot het gaar is

spinazie erbij laten slinken

room toevoegen naar wens

1 lepel water uit de pan van de pasta die er ondertussen in staat te koken

peterselie en zwarte peper toevoegen

Garnalen toevoegen en op het laatst de uitgelekte deegflapjes

heel voorzichtig in de pan en even voorzichtig door het mengsel scheppen

.zo vlug is het klaar.

 

                                        EET SMAKELIJK    !!!!