Ik ben fan van spinazie en in bladerdeeg als lunch heel erg lekker je ziet wat leftovers op mijn bord liggen
Het was allemaal erg lekker ,ik leg hier even uit hoe ik deze spinazie in bladerdeeg maak maak
Het is heel simpel iedereen kan het maken en nog gezond ook
Ik leg het uit voor `lapje bladerdeeg ..is meer als genoeg
Zo gek als ik op spinazie ben is mijn man dat totaal niet ,daar hoef ik het niet voor te maken
paar flinke handen spinazie
1 ui
2 tenen knoflook
cherrytomaat
1 mespunt harissa
1 theelepel Za Atar
zwarte peper
rondje geitenkaas
1 vel bladerdeeg
olijfolie
oven voorverwarmen op 200 graden
bladerdeeg ontdooien uit de diepvries
op het rooster bakpapier leggen
ui en knoflook klein snijden
olijfolie n de pan ui en knoflook fruiten
harissa even mee bakken (heb je geen harissa neem dan wat sambal)
Spinazie erbij en goed omscheppen tot de spinazie geslonken is
Leg de spinazie op het bladerdeeg
tomaatje in tweeën gesneden erop
daarboven geitenkaas
Vouw de punten naar het midden en het kan de oven in
15 a 20 minuten ongeveer is het klaar
met een ei erbij als lunch ook lekker
Maak jouw eigen website met JouwWeb