Home; zoutarme recepten » Bijgerechten » bladerdeeg gevuld met spinazie

Ik ben fan van spinazie en in bladerdeeg als lunch heel erg lekker je ziet wat leftovers op mijn bord liggen

Het was allemaal erg lekker ,ik leg hier even uit hoe ik deze spinazie in bladerdeeg maak maak

Het is heel simpel iedereen kan het maken en nog gezond ook

Ik leg het uit voor `lapje bladerdeeg ..is meer als genoeg

Zo gek als ik op spinazie ben is mijn man dat totaal niet ,daar hoef ik het niet voor te maken


paar flinke handen spinazie

1 ui

2 tenen knoflook

cherrytomaat

1 mespunt harissa 

1 theelepel Za Atar

zwarte peper

rondje geitenkaas

1 vel bladerdeeg

olijfolie


oven voorverwarmen op 200 graden

bladerdeeg ontdooien uit de diepvries

op het rooster bakpapier leggen

ui en knoflook klein snijden

olijfolie n de pan  ui en knoflook fruiten

harissa even mee bakken (heb je geen harissa neem dan wat sambal)

Spinazie erbij en goed omscheppen tot de spinazie geslonken is

Leg de spinazie op het bladerdeeg

tomaatje in tweeën gesneden erop

daarboven geitenkaas 

Vouw de punten naar het midden en het kan de oven in

15 a 20 minuten  ongeveer is het klaar 

 




met een ei erbij  als lunch ook lekker