Home; zoutarme recepten » groente » Spercieboontjes met champignons

Een simpel groentegerecht ,maar wel lekker ,boontjes zijn altijd lekker.

En ook champignons,dat dit gerecht hier nog niet staat verbaast me zelf

Ik maak het al jaren op deze manier

hier op de foto`s  is het met geitenkaas ,maar kan heel goed zonder geitenkaas

 

Voor 2 personen ;

350 a 4 ons spercieboontjes

bakje champignons

1 ui

2 tenen knoflook 

30 gram roomboter

peper

aromat zonder zout

1 lepel Italiaans kruiden Sicilië  van  Versteegen (zijn grote potten, is ook lekker voor op je ei)

Peterselie 

geitenkaas (opotioneel)


Boontjes schoonmaken en wassen

opzetten en bijna gaar koken   en afgieten

ui en knoflook heel klein  snijden de champignons in  plakjes  snijden

Roomboter laten smelten  ,ui en knoflook langzaam een beetje zacht laten worden

de champignons erbij en goed omroeren

peper erbij

laat maar bakken en garen 

Boontjes erbij en goed omscheppenn

 De Italiaanse kruiden erbij en nog op smaak brengen met kruiden die je lekker vind

Peterselie erop en eventueel je geitenkaas 

Goed doorwarmen, en dan lekker eten met  wat je zelf lekker, vind alles smaakt er bij.

Wij aten het met kip gegrild uit de oven




Maak een Gratis Website met JouwWeb