Dit is zo lekker ga ik vaker maken ,foto`s kunnen beter ...maar bedenk ;ik kook en fotografeer zelf,en soms gaat alles zo vlug dat er geen tijd is voor foto`s te maken ,want ik wil ook niks aan laten branden ,want we eten het ook nog gelijk..
Ik ben geen blogger die er een studio voor heeft of grote keuken en waar honderden foto`s worden gemaakt ..
Ik doe het allemaal in mijn eigen keukentje
Ik ga beginnen
Voor 2 pers.
4 ons kabeljauwfilet
Ik doe allen wat peper op de vis en bak het aan beide kanten op hoog vuur in olijfolie
Vis moet nog een beetje glazig zijn ..gaar is hij dan ...hangt van de dikte af
Voor de saus;
1 grote ui
3 tenen knoflook
1 Spaanse peper
1 klein blikje tomatenpuree (Delmonte)
mespunt sambal
niet scherp genoeg kan altijd nog wat chilipoeder bij
klein beetje zoutarme ketjap
kneep uit een citroen
bamboescheuten ( is niet noodzakelijk...er zit geen zout in zo`n blikje)
sesamolie om te bakken
Ui knoflook en Spaanse peper aanbakken in sesamolie
tomatenpuree erbij ,kneep uit de citroen,ketjap naar smaak en eventueel sambal of chilipoeder ..beetje water om te verdunnen en laat het een kwartiertje op een laag vuurtje koken
Bamboescheuten er bij even doorwarmen
Gebakken kabeljauw in een schaal en de saus eroverheen
Lekker bij Bami of nassi ..witte rijst
Op mijn bordje een complete maaltijd met links de vis in pikante saus ,sajoer boontjes Bami en pittig gebakken Gamba`s