Ik zag van de week koolrabi in de winkel liggen en het was 2 halen 1 betalen,
al heel lang niet meer gegeten ,het werd weer eens tijd om iets te doen met deze groente
En dat was vandaag de laatste dag van week 2 KHB eten
1 koolrabi
paar plakjes geitenkaas
1 dl melk
peterselie
peper
nootmuskaat
koolrabi harde onder en bovenkant verwijderen
dunne plakken snijden en een klein kwartiertje koken
Melk met wat geitenkaas door elkaar mengen en even warm maken en de kruiden erbij
oven voorverwarmen op 200 graden
Ovenschaal invetten
als de koolrabi plakken bijna gaar zijn afgieten en in de ovenschaal
melk met geitenkaas erover gieten
nog wat losse geitenkaas er boven verkruimelen en bestrooien met nootmuskaat
en de oven in tot de plakken koolrabi gaar zijn en de kaas wat verkleurd is
lekker met vlees , ik had een runderbraadworst erbij