Gevulde Portobello`s ,ze kunnen als voorgerecht dienen en ook als lunchgerecht ,
En wil je koolhydraatarm is dit gerecht heel geschikt
Dit keer zonder vlees wel met kaas en walnoten
2 portobello`s
handje champignons
1 klein rood uitje
2 tenen knoflook
5 cherrytomaatjes
handje walnoten
geitenkaas
geraspte kaas
peper uit de molen
paprikapoeder en
Italiaanse kruidenmix van Verstegen (Sicilië) zonder zout
olijfolie
uitje en knoflook snipperen en bakken in de olijfolie
champignons klein snijden en mee laten bakken
walnoten in stukjes hakken tomaatjes in tweeën snijden
Alles bij elkaar even mee laten bakken
kruiden erbij en verse rozemarijn
Oven voorverwarmen op 200 graden
in de ovenschaal wat olijfolie sprenkelen
Portobello`s erin leggen
Vullen met champignonmengsel beetje geraspte kaas ervover en
de plakjes geitenkaas
25 min in de oven 180graden
Lekker met wat salade op het bord