In het weekend lust ik wel eens een toetje en deze past in een kha en khb dieet
Wat zeg ik ......deze kun je altijd eten
lekker zoet ...en vult goed
ook zin gekregen ,we gaan beginnen het is vlug klaar
voor 2 glaasjes;
half bakje monchou
200 ml room
suiker naar smaak of zoetstof naar smaak
1 theelepel citoensap
1 lepel cacaopoeder
paar pecannoten
neem 2 schalen en een mixer
schaaltjes voor het toetje
in èèn schaal de roomkaas die je even goed omroert met een lepel en citroensap
In schaal 2 gaat de slagroom die gaan we mooi romig kloppen met zoetstof
Groot gedeelte van de slagroom gaat door de roomkaas ...houd wat apart voor een toef slagroom bovenop.
Slagroom met roomkaas even met de mixer door elkaar kloppen
Doe de helft ervan in de toetjesglazen of kommetjes
In de rest van het mengsel doen we de cacao poeder
Klop het even goed door
op het laatst een paar pecannoten verkruimelen en erdoor heen lepelen
dat word laag 2 die we op de eerste laag lepelen
er bovenop de toef slagroom strooi wat met cacaopoeder en
leg er een paar pecannoten op
Dan kan het de koeling in tot na het eten
Smullen maar