Ik maak het voor 2 per.
250 gr.kipfilet
300 gram champignons
1 eetlepel verse kaas naturel
pakje room
1 ui
2 tenen knoflook
1 z/a kippenbouillontablet
peper
gedroogde .Italiaanse kruiden
peterselie
chili schilvers voor de pit
Roomboter voor te bakken
fettuccine,of een andere pasta
Als de champignons beginnen te kleuren wat bouillon er bij of water met een z/a kippenbouilonblokje
Zijn de champignons gaar 1 lepel roomkaas erdoorheen roeren
is dit opgenomen de room erbij naar eigen smaak hoeveel je erbij doet half pakje doe ik
peper erbij wat gedroogde kruiden en verse peterselie
Als de saus klaar is bij de kip schudden en de oven in
Doe er een velletje alu-folie over ,droogt de saus niet uit.
half uur in de oven op 180 graden ,kip gaart vanzelf.
Ondertussen kun je de pasta koken ,daar doe ik een lepel lavaspoeder in het water.
En maak er wat wat salade erbij.