Dit kan iedereen maken het is zo vlug klaar ,alles de oven in en die doet het werk
Groente kun je gebruiken wat je wil van de week had ik het al met broccoli gemaakt
We gaan beginnen met het gehakt die gaan we pittig kruiden
en maken er worstjes van tussen de handen
250 gram rundergehakt
1 ei
paneermeel
1 theelepel harissa
sjalot
kruidenmengsel maken van;
nootmuskaat
zwarte peper
Jamaican Jerk Verstegen
knoflookpoeder
gedroogde basilicum
gedroogde It. kruiden Verstegen
chilipeper uit de molen
Alle kruiden door elkaar mengen en daarna door het gehakt
goed kneden en met 2 handen worstjes draaien
Zet ze daarna even in de ijskast
Voor de liefhebbers van aardappelen die zou ik even een minuut of 7 koken
Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen.
Doe in een ruime kom olijfolie met chilipeper ,doe de bloemkoolroosjes
even goed mengen met de olijfolie ,gaat het beste met de handen
.Oven voorverwarmen op 200 graden ,bakplaat eruit pakken
Op de bakplaat bakpapier leggen
Ook de aardappeltjes die nog warm zijn even door de olie met chilipoeder wentelen
en op de plaat leggen
De worstjes op de plaat de tomaatjes en de bloemkool
Nog wat olijfolie over de tomaatjes
en wat Parmezaanse kaas over de bloemkool
Een half uur de oven in op 200 graden
Vlees is gaar en de rest ook en lekker gegrild en knapperig
alles gaar bordje voor mijn man met aardappelen en een bordje bloemkool voor mij