Lekkere maaltijd die vlug klaar is heel lekker en ook nog gezond met al die groente
Wat hebben we nodig ; voor 2 personen
1 struik paksoi
300 gram kipfilet
mihoen
1 bakje tauge
1 sjalot
3tenen knoflook
2 spaanse pepertjes
kruiden;
sambal naar smaak
ketjap zoutarm.
sesamolie
1 lepel garam massala
1 lepel citroensap
gemberwortel 1 cm
peper
zonnebloemolie
Kipfilet kruiden met garam massala peper, ketjap citroensap en sambal en een teentje knoflook wel heel even kleinsnijden natuurlijk
Zet het een paar uur in de koelkast.
Water aan de kook laten komen voor de mihoen
Kijk op de verpakking hoe lang te koken.
Paksoi in reepjes snijden .
Pepertje knoflook en sjalot en gember klein snijden.
Sesamolie in de pan en peper knoflook , spaanse peper en gember aan fruiten.
In een andere pan zonnebloemolie in een koekenpan
en het vlees bakken.
Het witte gedeelte van de paksoi bij het ui mengsel mee laten wokken een minuut of 10 tot het witte gedeelte zacht is ketjap erbij en citroensap
Het groene gedeelte op het laatste erbij gelijk met de tauge.
Mihoen afgieten
Zet de borden klaar .....mihoen in de borden en de groente erbovenop
en het vlees erbij.
Zo vlug klaar is het nu .
EET SMAKELIJK
Reactie plaatsen
Reacties