Worteltjes & peulen en zalm
Een heerlijk maaltje voor de vrijdag, verzin maar weer hoe je het smakelijk kan maken zonder zout,want groente uit het water op je bord ...het smaakt mij nog steeds niet.
En elke dag lang in de keuken staan heb ik ook niet altijd tijd en zin voor.
Wat ik normaal ook vaak at heb ik in een nieuw jasje gestoken ...zonder zout.
Ik eet altijd verse groente,op peulvruchten na ...gewoon het lekkerste wat er is
1 bos verse wortelen
1,5 ons peulen
peterselie
olijfolie
1 groentebouillontablet zoutarm
peper uit de molen
1 klein lepeltje suiker
balsamico azijn
Wortelen en peulen schoonmaken
We zetten de wortelen op met een klein lepeltje suiker en 1 Z.A. groentebouillontablet
en na 10 minuten doen we er de peulen bij..laat het allemaal even gaar worden en afgieten.
Peterselie klein snijden
Olijfolie in de pan en de wortels en peulen even omscheppen door de olie
Flinke eetlepel balsamicoazijn erbij en peper uit de molen en even goed omscheppen
op hoog vuur, de peterselie erover strooien ..en klaar is de groente.
Lekker met zalm en gebakken aardappels
Vandaag wilde zalm erbij met de zoutarme kruidenmix Za 'atar..
Lepel kruiden met wat olijfolie door elkaar mengen en de vis er mee insmeren en dan even bakken
Smaakte prima.. We hebben lekker gegeten
Je kunt me hier vinden op F.B.Zoutarm maar wel lekker meld je gezellig aan