Een simpel groentegerecht ,maar wel lekker ,boontjes zijn altijd lekker.
En ook champignons,dat dit gerecht hier nog niet staat verbaast me zelf
Ik maak het al jaren op deze manier
hier op de foto`s is het met geitenkaas ,maar kan heel goed zonder geitenkaas
Voor 2 personen ;
350 a 4 ons spercieboontjes
bakje champignons
1 ui
2 tenen knoflook
30 gram roomboter
peper
aromat zonder zout
1 lepel Italiaans kruiden Sicilië van Versteegen (zijn grote potten, is ook lekker voor op je ei)
Peterselie
geitenkaas (opotioneel)
Boontjes schoonmaken en wassen
opzetten en bijna gaar koken en afgieten
ui en knoflook heel klein snijden de champignons in plakjes snijden
Roomboter laten smelten ,ui en knoflook langzaam een beetje zacht laten worden
de champignons erbij en goed omroeren
peper erbij
laat maar bakken en garen
Boontjes erbij en goed omscheppenn
De Italiaanse kruiden erbij en nog op smaak brengen met kruiden die je lekker vind
Peterselie erop en eventueel je geitenkaas
Goed doorwarmen, en dan lekker eten met wat je zelf lekker, vind alles smaakt er bij.
Wij aten het met kip gegrild uit de oven