Weer eens wat anders ,gezond en nog zoutarm ook en je kunt het met van alles beleggen
Mijn favoriet is als het nog een beetje warm is beleggen met roomkaas .
Cakevorm ;gebruik je een silliconen vorm dan hoeft er geen bakpapier in.
keukenmachine of staafmixer ,die ik gebruikte en ging heel goed.
anders gewoon met de spatel ,ben je iets langer bezig
250 gram pindakaas (zoutarm)
3 eieren
60 gram gesmoten roomboter (in magnetron of in een pannetje)
1 theelepel bakpoeder
1 kleine lepel koek of speculaaskruiden
4 lepels Griekse yoghurt
handje pompoenpitten of sesamzaadjes
Zoetstof naar smaak. Ik gebruik vloeibare van het kruidvat.. als het gebakken is proef je bijna niet dat het zoet is ..het beslag mag best zoet zijn
Oven voorverwarmen op 170 graden
Alles bij elkaar en goed mengen of kloppen
Stort het daarna in je cakevorm
Handje noten pitten of zaadjes op strooien
Cakebvorm kan de oven in voor 45 minuten
Vind je het brood te donker worden leg er dan een velletje aluminium op