Dit is echt lekker,zelfs mijn dochter die nooit tomatensaus eet vond deze lekker
We eten er lekker spaghettie bij en wat geraspte Parmezaanse kaas..(Minder zout als gewone geraspte kaas)
Kleine snoeptomaatjes waar lekker peper lijfolie en balsamico azijn als dressing over heen gaat
Wat hebben we nodig voor de kipdrumsticks (kunnen ook dijen zijn,maakt niet uit)
2 personen
4 drumsticks
1 flinke ui gesnipperd 2 tenen knoflook heel fijn gesnipperd
1 groot blikje tomatenpuree
kopje rode wijn
balsamicoazijn
peper,
paprikapoeder,
kaneel,
Ras el Hanout ,
verse peterselie
olijfolie voor te bakken
Kipdrumsticks kruiden en aanbakken tot ze goed bruin zijn geworden
Die halen we dan even uit de pan en gaan de ui en de knoflook goed aanbakken tomatenpuree erbij ,even mee laten bakken dat het zuurtje eruit gaat
rode wijn erbij misschien nog wat water als het te dik is
balsamico azijn en ras el hanout en kaneel erbij
Als alles prutteld de drumsticks terug in de pan en laat het een uurtje garen op het laatst wat verse peterselie erover strooien
Ondertussen kook je ook de spaghettie ..voor wat smaak doe ik er een kruidenbuiltje in en een zoutarme bouillontablet erbij..lekker de tomaatjes erbij klaarmaken en we hebben een heerlijke maaltijd met de Parmezaans kaas erover
Ik hoop dat jullie het net zo lekker vinden