Ik had teveel pasta gekookt en zonde om weg te gooien toch ,ik had genoeg eieren ook toevallig al hard gekookt.
En ik had zin in een volle smaak ...niet aan caloriën denkende pastasalade
En dat werd het
Voor 2 personen;
200 gr grove pasta
4 eieren
2 tenen knoflook
1 kleine ui
verse peterselie
2 lepels zoutarme mosterd
3 lepels mayonaise
2 lepels olijfolie
scheutje azijn (ik houd van een beetje zurig dus naar eigen smaak ) begin met 2 lepels Flink schudden met de peperbus ik neem 3 kleuren peper uit de molen.
Ik doe er nog wat uienpoeder en knoflookpoeder bij
en de ui en knoflook die heel klein gesneden is
peterselie kleinsnijden
Alles goed door elkaar roeren
Macaroni koken en afgieten ...kijk naar de verpakking voor de tijd ,afspoelen met koud water
eieren koken 7 minuten houd ik aan en ook onder de koude kraan laten afkoelen
Mayonaise mengsel door de koude pasta scheppen 2 eieren klein snijden en er door heen
Nu een paar uur in de koelkast komt de smaak ten goede
Misschien moet er nog wat mayonaise of azijn worden toegevoegd alles lekker naar eigen smaak toevoegen.
Op je bord gemengde sla wat olijfolie erover schudden en peper
Pastasalade er boven op andere ei in vieren snijden wat peterselie erover en wat paprikapoeder en smullen maar