Visdagje ,altijd lekker
Vandaag Kabeljauw in kleurig rood van paprika`s en tomaten.Met een korstje van paneermeel en geraspte kaas
3 0ns kabeljauwfilet
rode puntpaprika
3 tomaten
1 ui en knoflook
bosuitjes
Zoutarme viskruiden peper en citroensap en oregano paprika peder
Voor het korstje 50gram roomboter ,paar lepels paneermeel en geraspte kaas
Ui en knoflook fijn snijden en aan bakken in de olijfolie lekker in de wokpan
Paprika in stukjes snijden en erbij doen ,tomaten kleinsnijden en een paar min. mee laten bakken (staat er wel niet altijd bij maar zo vanzelfsprekend ,wel de groente wassen en drogen met keukenpapier)
lenteuitjes toevoegen
peper en paprikapoeder en oregano toevoegen
Ondertussen vis kruiden met citroensap,peper en zoutarme viskruiden
Oven voorverwamen op 200 graden
ovenschotel invetten
groenten erin vis erboven op en wat besprenkelen met olijfolie
Boter laten smelten ,van het vuur af en de paneermeel erdoor heen roeren en daarna de geraspte kaas
Dit mengsel leggen we op de kabeljauwfilet
Schaal een half uur in de oven
Er zit dan een krokant korstje op de vis..lekker met gebakken rosti