Ket is koud en het regent en dan wil ik wat warms als lunch,nee een salde heb ik geen zin in
Portobello`s gevuld met ei daar heb ik wel zin in
Zoveel vulling heb je niet nodig het is maar een kleine holte waar wat in past ..
We gaan het lekker maken
2 Portobello`s
1 sjalot
2 teentjes knoflook
roomkaas
2 dikke walnoten
cherrietomaat
2 eieren
handje geraspte kaas
peterselie
lenteui
chilipoeder
z/a aromat
olijfolie
Oven voorverwarmen 200 graden
ui knoflook steeltje van de portobello klein snijden bakken in olijfolie
Ovenschaal invetten of tegen vastplakken alufolie en daar wat olijfolie op
Doe de roomkaas in de pan bij de ui,knoflook
de peterselie erbij en de lenteui
In de Portobello doe je de gesneden snoeptomaatje en de walnoten verkruimeld op de bodem
peper erover
en dan het room uimengsel er bovenop
Eitje er voorzichtig bovenop breken
kaas er over strooien en voor 15 minuten tot 20 minuten de oven in
het ei moet gaar zijn ...maar lekker is het wel als het eigeel nog zacht is als je er in snijd
En dat waren ze ...heerlijk lunchgerecht