Ik probeer van alles uit...dus ook deze pannenkoek van mascarpone ga ik maken
Ik neem een klein koekepannetje,er zit geen bloem of meel bij het beslag,
en dan draai je de pannenkoek makkelijker om
Staafmixer heb je wel nodig ,krijg je het beslag gladder als met de garde
voor 3 kleine pannenkoeken ;
half bakje mascarpone
2 eieren
beetje kaneel ,
heel klein beetje zoetstof
roomboter om te bakken
Alles bij elkaar en kloppen tot een romig beslag het met de staafmixer gaat het vlugger en beter.
Roomboter in de pan en laten smelten
en een laagje beslag in de koekenpan op niet te hoog vuur
Houd het maar op half vuur.
Het duurt iets langer als een gewone pannenkoek,en daarna omdraaien ,andere kant ook bruin laten worden.
En dan je pannenkoek beleggen met wat je zelf lekker vind .
Ik had 2 pannenkoekjes met blauwe bessen en zoetstof .
Nu heb ik Pannenkoeken gemaakt met amandelmeel ,met kruidenkaas (Philadelphia)
En nu met Mascarpone.
Welke ik het lekkerste vind en het makkelijkste om te bakken ...dat is deze met Mascarpone
Dit is een blijvertje.
Voortaan maak ik ze koolhydraatarm beperkt met Mascarpone