![](https://primary.jwwb.nl/public/p/c/x/temp-lkflgtgkzierqrwektmn/tea611/P1290264.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1200%2C799%2Cx0%2Cy1%2Csafe&width=523&height=348)
Er is nog volop fruit ,en je kunt het maken van het fruit wat je in huis heb
Ik had een ananas en een nectarine,maar kan ook met kersen erbij perziken
mango`s
Het is lekker zoet, ook kun je het wat aanpassen
![](https://primary.jwwb.nl/public/p/c/x/temp-lkflgtgkzierqrwektmn/eskgqm/P1290259.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1200%2C800%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=590&height=393)
Wat heb je nodig ;
fruit naar keuze
roomboter
rode wijn (merlot of zo)
1 lepel rietsuiker
1 lepel gembersiroop
Fruit snijden en bakken in roomboter daarna in een schaal of bord leggen
Wijn met rietsuiker en gembersiroop bij elkaar en een minuut of 5 goed laten doorkoken
Suiker is dan opgelost en alcohol verdampt
Heel even af laten koelen en over het fruit schenken.
lekker zoet mmm als dessert
![](https://primary.jwwb.nl/public/p/c/x/temp-lkflgtgkzierqrwektmn/8cbcfe/P1290262.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1200%2C800%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=590&height=393)
Maak jouw eigen website met JouwWeb