Eigenlijk heb ik overal restjes van ,laatste walnoten pruimen cranberries,de zaden zijn bijna op.
En ik heb wel vaker gehoord over Granola ,maar ik zie dan altijd recepten met havermout,dat at ik al niet als kind en ga het dan ook niet meer uitproberen.
Maar wie het wel lust doet er nog havermout bij
Ik houd het bij deze spullen
handje walnoten
handje pecannoten
Handje pistachenoten,( ongezouten)
handje zaden zonnebloempitten ,en ik had gemixte zaden
Honing
olijfolie
dessertlepel kaneel
gedroogde pruimen ,
rozijnen
cranberries
kokosrasp
je kunt nemen wat je in huis heb gedroogde vijgen,dadels,abrikozen....enz.
Oven voorverwarmen op 170 graden
bakpapier leggen we op de bakplaat
Noten wat kleiner maken
Ik heb echt restjes dus wil je meer maken olie en honing op aan passen
Ik nam 2 lepels olijfolie op 3 lepels honing
Goed door elkaar mengen en dan je zaden en noten er door roeren
daarna op de bakplaat ...beetje uitspreiden
15 min in de oven 170 graden
opletten dat het niet te bruin word
Na het kwartier uit de oven en af laten koelen
gedroogde fruit erdoor roeren en wat kokosrasp erdoor heen
Klaar om gegeten te worden ,in pot of potjes doen,blijft wel een weekje goed.
Lekker voor bij de yoghurt......of om zo te snoepen .