Met zalmmoten kun je alle kanten en met deze eenvoudige spaghetie zet je in een handomdraai een lekker maaltijd op tafel ,vlug klaar
Ik had er een aspergesalade bij met gamba`s..bespreek ik op een andere pag.
voor 2 pers.
2 zalmmoten
kruiden met zoutarme viskruiden van Verstegen,
witte peper
bakken in olijfolie
als het klaar is wat (olijfolie met citroensap knoflook en peterselie) saus erover
We beginnen met de spaghetie
250 gram in ruim kokend water gaar laten worden ...(staat op de verpakking hoelang)
als het gaar is in het vergiet en flink koud water erover zodat het niet door gaart
pijnboompitten even bakken
5 tenen knoflook zeer fijn snijden 1 sjalot,peterselie peper
Veel olijfolie in de pan warm laten worden knoflook met ui erbij en langzaam
zacht laten worden peper en peterselie toevoegen .
Dan de gare spaghetie bij het knoflookmengsel ,nu wel hoog vuur en door elkaar roeren ,mag nog wat olijfolie toevoegen,klaar de pijnboom pitten er over strooien
Als je de spaghettie bij het knoflookmengsel roert, zet je de pan met olijf olie voor de zalm op.Die is ook op hoog vuur zo klaar
Zo heb je in 15 min. een lekkere maaltijd op tafel,een salade erbij .
Wat zal je lang in de keuken staan op vakantie??
ook lekker om thuis te maken ...makkelijke dagen je wilt vlug klaar zijn
Maak jouw eigen website met JouwWeb