Lekker gerecht voor de lunch ...helemaal KHA . dus goed voor de lijn
Wat hebben we nodig voor 1 pers;
6 deelblokjes spinazie
2 grote champignons
1 sjalot
1 grote teen knoflook
1 rondje geitenkaas
klein handje pijnboompitten
2 cherrytomaten
2 eieren
peper uit de molen ,provencaalse kruiden,gerookte paprika
peterselie en kruiden wat je zelf lekker vind
klein beetje kookroom
Olijfolie om te bakken
Oven voorverwarmen op 200graden
Uitje, knoflookteen en champignons klein snijden
en aanbakken in de olijfolie.
Peper uit de molen en gerookt of gewone paprikapoeder erbij strooien.
pijnboompitjes erbij even mee laten bakken
ontdooide spinazie erbij even mee laten warmen
Kookroom toevoegen.
Het spinaziemengsel doe je in een ovenschaal of potje wat je in huis heb
Tomaatjes door midden snijden en op de spinzie leggen ,rondje geitenkaas in stukjes scheuren
Provencaalse kruiden er over heen strooien
Eieren voorzichtig er boven breken
en ook wat kruiden erover wat je lekker vind peper Provencaalse kruiden
En dan de voorverwarmde oven in een minuut of 20
tot het ei gestold is .
Het is heerlijk en gezond en ik had er meer als genoeg aan
Maak jouw eigen website met JouwWeb