Ik vind het heerlijk spinazie warm of koud ..maar als het buiten koud is gaat mijn voorkeur
naar warme spinazie,als lunch.
en het is natuurlijk zo klaar;
Ui
knoflook
200 gramspinazie
2 rondjes geitenkaas
chilisnippers
paprika
aromat
dessertlepeltje crème frache
rosbief
olijfolie
1 warm gekookt halfzacht eitje
eieren opzetten
Ui en knoflook klein snijden en bakken in de wok paprika erbij met olijfolie
elke keer een handje spinazie erbij doen tot het wat slinkt
alles goed door roeren wat crème frache erdoorheen scheppen
en klaar is de spinazie
de spinazie .de geitenkaas erboven verbrokkelen
eitje pellen en erbovenop leggen
rijkelijk bestrooien met chilivlokken en wat aromat.
Te heet; neem gewone peper met wat paprikapoeder
en een paar plakjes rosbief erbij ook lekker
Eet smakelijk van je warme spinazie die toch wel heel vlug klaar is