Ik had wel zin in een hartige lunch

 

Dat werd  de spinazieflap ik heb verse spinazie geitenkaas nog wat bladerdeeg in de diepvries 

Gisteren had ik tomaatjes gegrild in de oven ,en er is genoeg over.

wat hebben we nodig;

2 vellen bladerdeeg ofbladerdeeg voor hartige taart

halve ui

tenen knoflook

paar handjes verse spinazie

handje pijnboompitten

geitenkaas 2 rondjes

tomaatjes gegrild

peper

2 theelepels za -atar

olijfolie

Oven voorverwarmen  200 gr

Bladerdeeg ontdooien

ondertussen ui en knoflook klein snijden en aan fruiten in de olijfolie

gewassen en kleingesneden spinazie mee  roerbakken

zwarte peper en pijnboompitjes en

za-atar erbij ,goed door elkaar roeren de tomaatjes erbij en klaar is het 

Dit mengsel over de 2 bladerdeeg velletjes

Geitenkaas erop  en de zijkanten dicht vouwen .je kunt het nog met ei insmeren 

Op het rooster van de oven in 20 min gaar bakken

ik deed het in kleine quichebakjes gaat goed even invetten en als ze klaar zijn druk je er zo uit

 

Ruikt lekker en de smaak ...mmmmmjammie  Vult goed geen boterham nodig