wat hebben we nodig;
2 vellen bladerdeeg ofbladerdeeg voor hartige taart
halve ui
tenen knoflook
paar handjes verse spinazie
handje pijnboompitten
geitenkaas 2 rondjes
tomaatjes gegrild
peper
2 theelepels za -atar
olijfolie
Oven voorverwarmen 200 gr
Bladerdeeg ontdooien
ondertussen ui en knoflook klein snijden en aan fruiten in de olijfolie
gewassen en kleingesneden spinazie mee roerbakken
zwarte peper en pijnboompitjes en
za-atar erbij ,goed door elkaar roeren de tomaatjes erbij en klaar is het
Dit mengsel over de 2 bladerdeeg velletjes
Geitenkaas erop en de zijkanten dicht vouwen .je kunt het nog met ei insmeren
Op het rooster van de oven in 20 min gaar bakken
ik deed het in kleine quichebakjes gaat goed even invetten en als ze klaar zijn druk je er zo uit
Ruikt lekker en de smaak ...mmmmmjammie Vult goed geen boterham nodig