Ik had zo`n zin in een warme hap als lunch ,het is koud ,ik heb een eind gelopen naar de markt fruit gekocht en weer terug toch bijna 5 km ,geen zin in sla 

Ik had voor ik weg ging 6 blokjes diepvries spinazie uitgelegd ,eigenlijk voor een gevulde puntpaprika

maar eigenlijk had ik trek in een iets ongezondere snack

Dat werd  de spinazieflap

1 vel bladerdeeg zit 158 mg zout

Ik maak er 2 ook 1 voor morgen ...heeft hij niet gered  ....Te lekker 

wat hebben we nodig;

2 vellen bladerdeeg

6 deelblokjes diepvriesspinazie

handje pijnboompitten

1 lepel tomatenpuree (Delmonte)

zwarte peper

handje Emmentaler geraspte kaas

1 zongedroogde tomaat (zakje)

Oven voorverwarmen  200 gr

Bladerdeeg ontdooien

ontdooide spinazie wat vocht uitknijpen 

In een kommetje de spinazie met tomatenpuree

zwarte peper en pijnboompitjes goed door elkaar mengen.

Dit mengsel over de 2 bladerdeeg velletjes verdelen zongedroogde tomaatje erop

Geraspte kaas erover en de zijkanten dicht vouwen 

Op het rooster van de oven in 20 min gaar bakken

Ruikt lekker en de smaak ...mmmmmjammie  Vult goed geen boterham nodig