Gevulde puntpaprika`s vegetarisch ook lekker en weer wat anders.
Lekker met walnoten honing en geitenkaas ,die combinatie is altijd goed.
Het is een lunchgerecht ,je kunt het ook als bijgerecht nemen
en geitenkaas er zit zout in ,maar ik neem van een rolletje een halve cm. en eet geen brood ,en dan valt het heel erg mee wat je binnenkrijgt ,
Oven voorverwarmen 180 graden
sjalot ,knoflook kleinsnijden en in de roomboter glazig bakken
champignons klein snijden ,en erbij en mee laten bakken,peper naar smaak en gerookte paprika ,geeft elke gerecht toch een aparte smaak mee,
Noten kraken en klein maken die doen we er als laatse bij ,gewoon even mee bakken
Puntpaprika`s schoonmaken halveren en de zaadjes eruit halen (puntpaprika`s zijn lekker zoet)
Ovenschaal invetten en de paprika`s erin ,
In een schaal de geitenkaas even prakken en een lepel honing erover goed mengen het warme champignonmengsel en door elkaar roeren ,de geitenkaas smelt dan al vanzelf
champignonmengsel in de paprikra wat lente uitjes erop voor de bite en ze zijn ook zo lekker
daarna lekker smikkelen van een een warme lunch
ook lekker als bijgerecht