Dit gerecht is zo lekker dat ik het toch maar even plaats hier
Ik had het eerder gehad over de lekkere marinade en daar heb ik een gerechten van gemaakt het was niet de bedoeling dat ik er verder veel werk aan bestede ,maar ik kwam de foto`s tegen en dacht eigenlijk jammer dat ik het niet op de site edeeld heb
Dus bij deze
Ik heb heel weinig foto`s gemaakt onder het motto zo`n simpel gerecht iedereen zal het wel eens gemaakt hebben.
Dit is simpel makkelijk en heel gezond natuurlijk .
We beginnen met de lekkere marinade te maken
deze marinade blijft we een tijdje goed in een afgesloten potje
Smeer de kabeljauw er goed mee in aan beide kanten en zet het een paar uur weg in de koelkast
We gaan nu verder met de spinazie ;
spinazie
ui
2 teentjes knoflook
pijnboompitjes
klein lepeltje crème frache
peper
uienpoeder
1 tomaat
handje cherry tomaatjes
klein handje geraspte kaas (Ementaler)
mozzarella bol
olijfolie
Oven voorverwarmen (hete lucht) 200graden
Olijfolie in de wok en fijngesnipperde ui en knoflook even glazig bakken Spinazie er bij en goed omroeren en elke keer er wat bij doen tot spinazie geslonken is wat peper erover en een lepeltje crème frache er door roeren
Pijnboompitjes erop strooien
Olijfolie in de ovenschaal
spinazie in de schaal
tomaat in plakken snijden en erop leggen
vis daar weer boven op
wat cherry tomaatjes halveren en erbij
wat uienpoeder en peper over strooien
Beetje geraspte kaas over de spinazie strooien
Mozzarella in plakken er boven op verdelen
Daar leg je weer wat van de marinade op
en dan dan kan de schaal voor 20 minuten de oven in
Vis is gaar en kaas gesmolten