Vandaag een lekkere bloemkool schotel gemaakt ,toch weer anders als de andere keren.
Bloemkool met gehakt en aardappel allemaal in èèn schaal en de oven in.
1bloemkool
1 grote aardappel
250 gram gehakt
1 ui
klein pakje room
100gram geraspte kaas
peper
paprikapoeder
knoflookpoeder
Bloemkool schoonmaken roosjes snijden en koken ik doe er ook een grote aardappel bij die ik in plakken heb gesneden.laten meekoken tot alles bijna gaar is.
Ondertussen gehakt rul bakken en een gesnipperd uitje mee laten bakken peper en paprikapoeder en knoflookpoeder er over heen strooien.
Oven voorverwarmen op 200graden .
Ovenschaal invetten gehakt met ui onderop.
Daarboven de aardappelplakken en de bloemkool daar weer bovenop.
Room met kaas en peper en door elkaar roeren en over het mengsel schenken
Nog wat geraspte kaas eroverheen en een half uur in de oven op 180graden.
Weer heerlijk bloemkool gegeten beetje anders en erg lekker en vlug klaar