Ik heb een aubergine en verschillende soorten kazen en allemaal zijn ze geopend
tijd om er wat mee te doen
Het lijkt moeilijk maar het valt mee
Wat hebben we nodig voor 2 personen
1 kleine ui
2 tenen knoflook
1 spaanse peper
1 grote aubergine
pakje of blik gezeefde tomaten
bolletje mozzarella
2 lepels roomkaas (aldi)
geraspte kaas
handje Parmezaanse kaas
1 ei
peterselie
peper uit de molen
aromat
Oven voorverwarmen 175 graden
Aubergine in plakken snijden
Leg bakpapier op de plaat
de plakken aubergine erop liggen
gemengde peper erover strooien en voor 25 minuten in de oven
Tot de aubergine zacht word,ondertussen maken we een tomatensaus en mengen kaas en kruiden met elkaar
vlugge makkelijke tomatensaus
ui en knoflook fijn snijden in olijfolie aanfruiten
Gezeefde tomatensaus er bij peper en wat balsamicoazijn op smaak
Spaanse peper fijnsnijden en de knoflook
peterselie erbij veel peper uit de molen
half bolletje mozzarella erbij in repen gesneden
De roomkaas en de Parmezaanse kaas
ei er bij en goed door elkaar mengen
ondertussen zijn de plakken aubergine zacht en halen we uit de oven
Tomatensaus in de schaal.
Op elke plak aubergine leggen we het kaasmengsel even uitsmeren en dan oprollen
en in de schaal leggen.
Daar weer de tomatensaus overheen
de andere helft van de mozzarella erop leggen en wat geraspte kaas
Dan gaat de schaal de oven in op 200 graden voor 25 minuten. En dan word het smullen