Als ik weinig tijd heb ,moe ben na een drukke dag en ik wil toch zelf koken maak ik dit gerecht
Niet veel werk zo klaar stuk zalm erbij heerlijk ...meer heb ik niet nodig, dit comfortbordje doet je goed
Wat heb ik nodig voor 2 pers.
250 gram spaghettie
1 kleine ui 6 grote tenene knoflook
olijfolie ..ik schud flink met de fles en weeg niet af
1 Spaanse peper
peterselie
zwarte peper
beetje geraspte kaas
blaadjes basilicum
gedroogde peterselie
kleine zoete tomaatjes
Spaghettie koken zoals je gewend ben ,kijk op de verpakking.
ondertussen
ui en knoflook en Spaanse peper heel klein snijden
Scheut olijfolie in de wok en dit langzaam garen
zwarte peper erbij en gedroogde peterselie
het moet onder de olijfolie blijven staan
Als de spaghettie gaar is goed afspoelen en in de wok bij de kruiden doen de peterselie edoorheen mengen goed doorwarmen nog een flinke scheut olijfolie erover en blijven roeren zodat de kruiden goed mengen met de pasta
Tomaatjes erover en de basilicum en dit is klaar
Lekkere pasta ailoli die we aten met zalm.