Als ik weinig tijd heb ,moe ben na een drukke dag en ik wil toch zelf koken  maak ik dit gerecht 

Niet veel werk zo klaar stuk zalm erbij heerlijk  ...meer heb ik niet nodig, dit comfortbordje doet je goed

Wat heb ik nodig voor 2 pers.

250 gram spaghettie

1 kleine ui 6 grote tenene knoflook

olijfolie ..ik schud flink met de fles en weeg niet af 

1 Spaanse peper

peterselie

zwarte peper

beetje geraspte kaas 

blaadjes basilicum

gedroogde peterselie

kleine zoete tomaatjes

 


Spaghettie koken zoals je gewend  ben ,kijk op de verpakking.

ondertussen

ui en knoflook en Spaanse peper heel klein snijden

Scheut olijfolie in de wok en dit langzaam garen

zwarte peper erbij  en gedroogde peterselie

het moet onder de olijfolie blijven staan

Als de spaghettie gaar is goed afspoelen en in de wok bij de kruiden doen de peterselie edoorheen mengen goed doorwarmen nog een flinke scheut olijfolie erover en blijven roeren zodat de kruiden goed mengen met de pasta

Tomaatjes erover en de basilicum en dit is klaar

Lekkere pasta ailoli die we aten met zalm.