Ik kwam in de koelkast 2 rode paprika`s tegen en een bakje champignons die toch echt op moesten vandaag
In de vriezer ligt nog rundergehakt...dan weet ik wat ik ga maken.
Gevulde paprika`s ...lekker!!!
Ik wil graag dat de paprika`s wat zacht worden daar ga ik mee beginnen
snijd het kapje eraf zaadlijsten en zaadjes eruit goed spelen
en we zetten ze in een ovenschaal ,doe er een bodempje water in en
5 minuten op de hoogste stand van de magnetron
Rooster de pijnboompitjes even
Ondertussen gehakt kruiden met alle kruiden en rul bakken in de olijfolie
ui en knoflook erbij
even mee laten bakken tot het glazig is.
Doe dit mengsel even op een bord
roomboter in de pan en de gesneden champignons bakken
de kapjes van paprika in kleine blokjes snijden en bak mee met de champignons
peper en paprika erover strooien.
Als de champignons gaar zijn gehaktmengsel erbij en een lepel tomatenpuree
Nog even even goed door roeren
Paprika `s uit de magnetron ,water er uit gooien
Ik doe er alufolie in ..(houd de schaal wat schoner) en er wat olijfolie op
oven voorverwarmen op 180 graden
De paprika`s gaan we vullen met het gehakt champignonmengsel
ook de pijnboompitjes erdoor
geraspte kaas erover
De schaal voor 20 minuten de oven in 180 graden
Ik heb er nog een lekkere salade bij gemaakt
Maak jouw eigen website met JouwWeb