Ik vind spinazie zo lekker en je kunt er zoveel van eten als je wilt
Ik heb verse spinazie en dit keer zalm erbij
voor 2 pers;
400 g Spinazie
pijnboompitjes
room
ui
3 tenen knoflook
peper
pijnboompitjes
pesto
Het is heel veel vlug klaar zorg dat alles klaar staat
Ui en knoflook fijn snijden boter in de wok en het even aan fruiten en dan gaan we hand voor hand de spinazie erbij doen tot het helemaal geslonken is een lepel pesto er bij en een klein scheutje room erbij en de pijnboompitjes peper erover strooien
heel vlug klaar en zo lekker die spinazie.
Verse zalm met huid is gelijk klaar met de spinazie bak ze dus gelijktijdig
Ik haal het altijd een half uur voor het bakken uit de koelkast
zalm kruiden met peper en viskruiden en knoflookpoeder
Boter met olijfolie in de pan en even op hoog vuur aanbakken ook een keer omdraaien en terug op de huid leggen
vuur zachter en laten garen
Als het bijna klaar is een plak mozzarella erop en wat pesto...
We kunnen gaan eten het is klaar zalm lekker op de spinazie neerleggen
EET SMAKELIJK!!